Camping Het Witte Hek – Nieuwe Niedorp – ANWB Camping

Camping Het Witte Hek – Nieuwe Niedorp

(Update Augustus 2022)

De camping was voorheen een boomgaard en beschikt over plaatsen met en zonder elektra. De camping heeft de kenmerken van een park waarin op een speelse manier kampeerplekken worden aangeboden. De afwisseling van bomen en struiken maken het dat er voldoende zon en schaduwplekken zijn. De grote steden zoals Alkmaar, Schagen, Medemblik en Hoorn zijn goed per fiets en auto te bereiken en bieden vele bezienswaardigheden. Deze camping is nog niet door de ANWB geinspecteerd.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Kleine camping (38 plaatsen)
Aantal Sterren:
Plaats: Nieuwe Niedorp
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Nieuwe Niedorp en in de provincie Noord-Holland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie