Vakantiepark Capfun Rakelbos – Middelbeers – ANWB Camping

Vakantiepark Capfun Rakelbos – Middelbeers

(Update Juni 2023)

De camping heeft zijn huuraccomodaties en vaste staanplaatsen op gras en liggen aan straatjes beschut door bomen. Er is een mooi waterpark met een verwarmd buitenzwembad en een verwarmd openlucht kinderbad. Er is een recreatievijver met een heerlijk zandstrand voor jong en oud. In het meer mag niet gezwommen worden. Over het hele terrein zijn speeltoestellen en springkussens. De camping is een mooi uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. Dit vakantiepark wordt niet door de ANWB geinspecteerd.

Accomodatie: vakantie Campings

Zeer grote camping (576 plaatsen)
Aantal Sterren:
Plaats: Middelbeers
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Middelbeers en in de provincie Noord-Brabant

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie