Vakantiepark Beekse Bergen – Bungalow – Maximaal 6 personen – Roompot

6 Persoons Bungalow in Hilvarenbeek

(Update Juli 2022)

De unieke, vrijstaande Jungalow Zebra en Giraf (zes personen) op Vakantiepark Beekse Bergen zijn qua indeling gelijk. Dat wil zeggen: een woonkamer, keuken, complete badkamer en drie slaapkamers ( een met een tweepersoonsbed en televisie en twee slaapkamers met een stapelbed – inclusief kussens en dekbedden). Het verschil met de Jungalow Luipaard is dat in een van de slaapkamers geen stapelbed staat, maar twee eenpersoonsbedden. Binnen staat luxe apparatuur, zoals: flatscreen televisie, een moderne keuken met magnetron en vaatwasser en Eastborn matrassen. De Jungalows hebben met een giraf-, zebra- of luipaardprint allemaal de Afrikaanse stijl en sfeer mee gekregen. Deze vakantiehuizen liggen op sfeervolle locaties naast het Victoriameer in de bossen en op loopafstand van het zwembad, de Supermarkt, het restaurant en de opstapplaats voor de boot naar Speelland Beekse bergen. Deze accommodatie is rookvrij. Huisdieren zijn in de Jungalows Restyled niet toegestaan. De prijs van deze accommodatie is gebaseerd op 3 personen. Per extra persoon geldt een toeslag van: [euro] 50,- voor een korte midweek (3 nachten) [euro] 50,- voor een weekend [euro] 55,- voor een midweek [euro] 55,- voor een lang weekend (4 nachten) [euro] 65,- voor een week

Accomodatie: Bungalow
Soort/type: Jungalow Restyled
Vakantie park: Vakantiepark Beekse Bergen
Maximaal aantal personen: 6

Plaats: Hilvarenbeek
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

De Roompot zekerheden. Met een gerust gevoel op vakantie. Wie wil dat niet? Wij weten wat je ervoor nodig hebt. Dit zijn de zekerheden die wij je geven. Een boeking bij Roompot kun je gratis aanpassen tot 28 dagen voor aankomst. Bijvoorbeeld als je de periode wilt verschuiven. Nog extra’s wilt bijboeken. Of als je de club waarmee je komt wilt uitbreiden. Handig! Vakantie vieren is vrij zijn en doen waar je zin in hebt. Tegelijk hebben we ook te maken met het coronavirus. Daarom houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

In de vakantieverblijven én bij de faciliteiten die open zijn besteden we extra aandacht aan hygiëne. Ook maken we je attent op onze regels voor een veilig verblijf. Een vakantie is geen dagelijkse uitgave. Soms komt het beter uit om deze in termijnen te betalen. Daarom kun je tijdens het maken van je boeking kiezen voor een termijnbetaling. Rekenen we niets extra voor. Dé kustspeler van Nederland ook in bos en stad. De beste bestemming voor je vakantie aan zee vind je in het aanbod van Roompot. Dat is bekend. Minder bekend is dat je de voordelen van Roompot ook vindt in het bos en in de stad.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden in het vakantie park Vakantiepark Beekse Bergen of alle vakantie mogelijkheden van Roompot. Andere keuze’s in de plaats Hilvarenbeek en in de provincie Noord-Brabant

Bron: Roompot.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie