Vakantiehuis voor 4 personen in Wouwse Plantage

Vakantiehuis voor 4 personen in Wouwse Plantage

(Update Maart 2023)

De Finse Kota is een houten huisje waar in je met max. met 4 personen kan overnachten. Er is een koelkast, magnetron, verwarming/airco, ruim dubbel bed en twee enkele bedden aanwezig. Douche en wc is inpandig in het hoofd gebouw. De Kota staat bij ons in de tuin vrijstaand en je kan door het dak raam naar de sterren kijken.


Vakantiehuis in Wouwse Plantage

Accomodatie: Blokhut
Plaats: Wouwse Plantage
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 4 personen
Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Koel-/vriescombinatie, Verwarming (elektrisch), Trampoline, Airco, Badkamer (gedeeld met anderen), Douche, Toilet, Warm water, Sanitaire voorzieningen, Drinkwater, Tweepersoonsbed, Fietsen beschikbaar (tegen betaling)


Vakantiehuis in Wouwse Plantage

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Wouwse Plantage en in de regio Noord-Brabant

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie