Vakantiehuis voor 4 personen in Terheijden

Vakantiehuis voor 4 personen in Terheijden

(Update Maart 2023)

Op de charme camping kun je genieten van de rust en ruimte. Wij beschikken over 15 ruime kampeerplaatsen met eigen stroomvoorziening en een verwarmd sanitair gebouw dat van alle gemakken is voorzien. Neem je eigen tent of caravan mee en kies een mooie standplaats waar je kunt genieten van het mooie uitzicht op de Linie van het Munnikenhof onderdeel van de Zuiderwaterlinie. Omdat we de rust van onze gasten hoog in het vaandel dragen, hebben we een beperkt aantal kampeerplaatsen. Hierdoor kunnen al onze gasten genieten van de rust en ruimte op de camping, daarnaast is er nog de mogelijkheid om een heerlijk streekontbijt te bestellen. Gezamenlijke afwas ruimte buiten en binnen en een toeristisch informatie punt met informatie uit de omgeving bij de koffie corner.


Vakantiehuis in Terheijden

Accomodatie: Kampeerplek
Plaats: Terheijden
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 4 personen
Beschikbare Faciliteiten: Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras, Wasmachine, Terras (overdekt), Internet, Wasmachine (gedeeld met anderen), Tuin (gedeeld), Trampoline, Vergaderingen, Pelletkachel, Flip-over, Parking, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Laadpaal, Fietsen beschikbaar (tegen betaling)


Vakantiehuis in Terheijden

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Terheijden en in de regio Noord-Brabant

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie