Vakantiehuis voor 4 personen in De Biesbosch

Vakantiehuis voor 4 personen in De Biesbosch

(Update Februari 2023)

Uniek in Nederland! Vaar zelf naar de mooiste plekjes in de natuur met dit varende natuurhuisje de Blokhutboot. Avontuurlijk overnachten, en zelf je uitzicht bepalen! Deze natuurhuisjes zijn geschikt voor vier tot vijf personen en mogen door iedereen vanaf 18 jaar worden bestuurd. Er is geen vaarbewijs nodig! Je krijgt een uitgebreide instructie bij vertrek. Er is een ruim terras, uitgebreide keuken, een toilet met wastafel en zelfs een buitendouche met warm water. Slapen doe je op een comfortabel bed. Niet slecht voor een boot van slechts 8.5 meter. Tip! neem genoeg boodschappen mee er zijn bijna geen winkels langs het water.
Dit avontuur zal je lang bijblijven, de beleving op het water met de natuur en dieren om je heen geeft je rust en nieuwe energie.

Accomodatie: Boot
Plaats: De Biesbosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 4 personen

Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Terras (prive), Koel-/vriescombinatie, Verwarming (CV), Tuindeuren, Berging, Keuken, Meertje, Zandbak, Douche, Toilet, Warm water, Elektriciteit, Sanitaire voorzieningen, Drinkwater, Gas (/fornuis), Parking, Tweepersoonsbed

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje.

Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in De Biesbosch en in de regio Noord-Brabant

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie