Vakantiehuis voor 2 personen in Vught

Vakantiehuis voor 2 personen in Vught

(Update Maart 2023)

Het compacte, monumentale natuurhuisje voor twee personen ligt op een prachtig landgoed, een stiltegebied gelegen in Vught, waar de Essche stroom doorheen stroomt. Diverse wandelingen zijn te maken over het anders gesloten gebied en rondom. Ter inspiratie en bezinning, voor rust en ruimte. Het huisje is ingericht met natuurlijke materialen, sober maar mooi. Er is een houtkacheltje aanwezig en er zijn twee eenpersoonsbedden in de slaapkamer op de eerste verdieping. Er is een kleine douche (ook op de eerste verdieping) en een toilet (begane grond). Een keukentje met een klein oventje, koelkastje en koffiezetapparaat. Keukenlinnen, beddengoed en handdoeken aanwezig. Bij mooi weer kan het opklapbare zitje mee naar een idillisch plekje genomen worden om buiten te genieten van de vele vogels en het groen. Voor wie erg bang is voor spinnen of insecten, is het geen geschikte plek.


Vakantiehuis in Vught

Accomodatie: Vakantiehuis
Plaats: Vught
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 2 personen
Beschikbare Faciliteiten: Fietsen beschikbaar (tegen betaling), Meertje, Open haard, Tuin, Tuinmeubilair, Verwarming (CV), Eenpersoonsbed, Keuken, Kinderbed, Kinderstoel, Contactloos verblijf, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis)


Vakantiehuis in Vught

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Vught en in de regio Noord-Brabant

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie