Vakantiehuis voor 2 personen in Heeswijk – Dinther

Vakantiehuis voor 2 personen in Heeswijk – Dinther

(Update Maart 2023)

Deze Bed & Breakfast is bij uitstek geschikt om tot rust en tot jezelf te komen. In een landelijke omgeving, in het buitengebied, Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant. Verblijf is inclusief ontbijt. Een prettige cottage voor jezelf alleen of met zijn tweeen. De B&B is alleen in het weekend te huren. Heeft een eigen ingang, een laadpaal t.b.v. een eclectisch voertuig. Fietsen tegen betaling te huur. Evt. mogelijkheid om zelf te koken. Bij de B&B ligt een belevingstuin van 0,5 hectare waarvan gratis gebruik gemaakt mag worden. Ook zijn er extra mogelijkheden betreffende deze belevingstuin en/of een natuurretraite.


Vakantiehuis in Heeswijk - Dinther

Accomodatie: Blokhut
Plaats: Heeswijk – Dinther
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 2 personen
Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (prive), Koel-/vriescombinatie, Verwarming (CV), Keuken, Tuin (omheind), Tuin (prive, verlicht), Tv, verwarming (elektrisch, CV), Airco, Gaskachel, Douche, Toilet, Warm water, Elektriciteit, Sanitaire voorzieningen, Drinkwater, Gas (/fornuis), Tweepersoonsbed, Oven, Badkamer, Laadpaal, Fietsen beschikbaar (tegen betaling), Tuindeuren, Verwarming (elektrisch)


Vakantiehuis in Heeswijk - Dinther

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Heeswijk – Dinther en in de regio Noord-Brabant

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie