Tentkampeerplaats op de Wildenberg met boomhut – Chaam – Noord-Brabant – RCN

Tentkampeerplaats op de Wildenberg met boomhut – Chaam – Noord-Brabant

Unieke plaats met boomhut

(update April 2022)
Plaats: Chaam
Regio: Noord-Brabant
Land: Nederland
Soort vakantie: Campings, Kamperen
Waardering: 4
Aantal Sterren: 4

Uniek zijn onze kampeerplaatsen met boomhut! Een unieke ervaring voor gezinnen met kinderen. We willen  graag dat ieder kind zich thuis voelt. Voldoende ruimte om lekker te spelen vinden wij daarom belangrijk. Je kunt daarom bij ons een kampeerplaats met eigen boomhut te reserveren. De ruime, stevige huisjes zijn overdekt en speciaal gemaakt om in te spelen.
Dankzij de ruime veranda hebben de kinderen ook op de meest zonnige dagen profijt van de boomhut. Een stevige balustrade zorgt voor de benodigde veiligheid. Daarnaast bevindt zich aan de voorkant een takelpunt met een metalen emmer voor nog meer speelplezier.
De Wildenberg is het exclusieve domein, gelegen midden op RCN de Flaasbloem, voor de echte tentkampeerder.  
Een uitdagend terrein waar de aanwezige natuur in oude luister is hersteld en het relief in het landschap nog wordt versterkt.  Het terrein is autovrij. De  kinderen kunnen onbezorgd spelen bij de kabelbanen of de speeltoestellen.
Zet de tent maar neer waar je wilt. Geniet van de vrijheid in een stuk ongerepte natuur.  
Als kampeerder op De Wildenberg heb je een aantal bijzondere extra’s waar je  gratis gebruik van kunt maken.
Er staan 2 Finse Kota’s tot je beschikking:
Grillen en koken
Koelkast en gastoestellen beschikbaar
Selfsupporting, dus je zorgt zelf voor houtskool
Dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00
De gezamenlijke kampvuurplaats is de ideale plek om samen met de  kinderen marshmallows te maken. Het hout sprokkel je in de bossen om je heen bij elkaar.
Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

RCN Vakantieparken in Nederland. Schitterend gelegen op unieke locaties in Nederland. Op de RCN Vakantieparken in Nederland geniet je van een heerlijke vakantie op de mooiste plekjes midden in de natuur. Boek een vakantie bij een van onze bungalowparken in Nederland of kampeervakantie in het bos, aan het water of aan het breedste zandstrand van Nederland. En geen bijkomstigheid, onze parken zijn uitermate kindvriendelijk met verschillende activiteiten en sportmogelijkheden. De RCN vakantieparken in Nederland hebben veel speelgelegenheden waaronder sommigen zelfs een speelparadijs.

Bekijk hier alle vakanties van RCN.nl of alle vakanties naar ChaamNoord-Brabant

Bron: RCN.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie