‘t Kaatsheuveltje Belvilla 1 – Kaatsheuvel – Noord-Brabant

‘t Kaatsheuveltje Belvilla 1 – Kaatsheuvel – Noord-Brabant

(Update Februari 2024)

In Kaatsheuvel biedt dit heerlijke 3-kamer vakantiehuis comfortabel plaats aan 6 personen. Het heeft een sauna, een omheinde tuin en een bos in de buurt.

Op amper 500 m van het Loonse en Drunense Duinbos kun je hier heerlijk wandelen en fietsen. Bovendien is het 2 km verwijderd van het pretpark de Efteling. De woning is gelegen naast het nieuwe vakantiepark Landal Greenparks.

De woning heeft een sauna en een omheinde tuin waar je kunt ontspannen. Tegen betaling kun je maximaal 3 huisdieren meenemen.

Accomodatie: ‘t Kaatsheuveltje Belvilla 1
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Kaatsheuvel
Provincie: Noord-Brabant
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in KaatsheuvelNoord-Brabant

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie