Recreatiepark Het Genieten – Kaatsheuvel – ANWB Camping

Recreatiepark Het Genieten – Kaatsheuvel

(Update Augustus 2022)

Het park grenst aan het natuurgebied Loonse en Drunense Duinen en ligt op korte afstand van De Efteling. Er zijn uitgebreide speelvoorzieningen voor kinderen en de grote waterspeeltuin is het domein voor het spel met water en modder. Het ruime terras van het restaurant biedt uitzicht op de speeltuin en de waterspeeltuin. Er zijn vier pipowagens en twee safaritenten te huur. In de omgeving zijn mooie wandel- en fietstochten te maken en op nog geen drie kilometer ligt een buiten- en binnenzwembad.

Accomodatie: vakantie Campings
Erkende campings

Grote camping (332 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Kaatsheuvel
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Kaatsheuvel en in de provincie Noord-Brabant

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie