Pipowagen de Weideblick – Bergen op Zoom – Noord-Brabant

Pipowagen de Weideblick – Bergen op Zoom – Noord-Brabant

(Update Juni 2023)

Voor een bijzondere vakantie moet je bij deze pipowagen zijn. Dit unieke vakantiehuis staat op het terrein van een kampeerboerderij, waar je vrij zicht hebt op de weidse omgeving – vandaar de naam Weideblick. De pipowagen is vooral geschikt voor 2 volwassen en 2 kinderen. Voor 4 volwassenen is hij te klein.

Op deze idyllische plek kun je allerlei dieren spotten, zoals herten, schapen, een pauw, ganzen, een paard en nog ander kleinvee. Je bevindt je hier vlak bij het water. Een uitstapje naar Roosendaal en Antwerpen is ook een aanrader.

Kinderen kunnen heerlijk vrij en veilig spelen op het omheinde terrein met diverse speeltoestellen. Er staat ook een trampoline en een tafeltennistafel.

In de wagen zelf is geen douche of toilet aanwezig. Daarvoor staat een apart washok ter beschikking in de boerderij zelf. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Accomodatie: Pipowagen de Weideblick
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 2
Zwembad: Nee
Plaats: Bergen op Zoom
Provincie: Noord-Brabant
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Bergen op ZoomNoord-Brabant

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie