Parc de Kievit 19 – Baarle-Nassau – Noord-Brabant

Parc de Kievit 19 – Baarle-Nassau – Noord-Brabant

(Update Juni 2023)

Dit fraaie vakantiehuis dankt haar sfeervolle uitstraling aan de combinatie van prachtige materialen zoals hout, steen, glas en een rieten dak. Doordat deze woning praktisch is ingedeeld heeft men de hoogte in de woonkamer kunnen behouden. Dit wordt nog eens extra belicht door de, bijna volledig, glazen voorzijde.

Bij de inrichting van deze accommodatie is natuurlijk rekening gehouden met de hedendaagse standaard. Zo beschikt u over een tv, aircondition, gratis WiFi en een volledig ingerichte keuken met o.a. een Nespresso koffiezetapparaat. Extra comfort zult u ervaren door de slaapkamer op de eerste etage met badkamer en-suite.

De strak aangelegde tuin is voorzien van comfortabel tuinmeubilair met mooi zicht op de sfeervolle vijverpartij. Alle elementen zijn aanwezig om u direct thuis te laten voelen.

Accomodatie: Parc de Kievit 19
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Ja
Plaats: Baarle-Nassau
Provincie: Noord-Brabant
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Baarle-NassauNoord-Brabant

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie