Parc de Kievit 1 – Baarle-Nassau – Noord-Brabant

Parc de Kievit 1 – Baarle-Nassau – Noord-Brabant

(Update Februari 2024)

Dit chalet ligt op Parc de Kievit, een zeer ruim vakantiepark in Noord-Brabant, tegen de Belgische grens. Met 2 slaapkamers is de woning ideaal voor een gezin. Het verwarmde zwembad op het vakantiepark deel je met de andere gasten.

De omgeving van dit park is zeer divers. Aan de ene kant vind je het levendige centrum van de unieke plaats Baarle-Nassau (3 km). Je vindt hier alles op het gebied van gezelligheid en sfeer. Wat is er dan zo uniek aan? Het dorp Baarle bestaat uit het Nederlandse Baarle-Nassau en het Belgische Baarle-Hertog. Het ene moment ben je in Nederland, terwijl je om de hoek Belgie inloopt. Aan de andere kant van het vakantiepark ligt natuur, dat uiterst geschikt is voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten.

Op het park kun je gebruikmaken van een midgetgolfbaan, een tennisbaan en er is in de zomervakantie een recreatieteam voor de kinderen. Ook is er een gezellige brasserie waar je van een hapje en een drankje kunt genieten.

Accomodatie: Parc de Kievit 1
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Ja
Plaats: Baarle-Nassau
Provincie: Noord-Brabant
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Baarle-NassauNoord-Brabant

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie