Minicamping De Kleine Abtshoeve – Oosterhout nb – ANWB Camping

Minicamping De Kleine Abtshoeve – Oosterhout nb

(Update: Januari 2023)

Kleine rustige camping aan de ene kant grenzend aan de rand van de Vughtpolder en Vrachelse Heide, aan de andere kant aan een recreatiepark met een wellnesscentrum. Het terrein is vol (fiets)verrassingen oogt, door de fleurige bloemperken, grillig gevormde paden als heel natuurlijk. Er is een gezellig eetcafe, annex restaurant, met terras. Ook is er een overdekte fietsenstalling met verhuur van fietsen, e-bikes en mountainbikes (met buitendouche). Op 500 m ligt een golfbaan.

Accomodatie: vakantie Campings
Charmecampings
Kleine campings
Kleine camping (45 plaatsen)
Aantal Sterren: 4
Plaats: Oosterhout nb
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Oosterhout nb en in de provincie Noord-Brabant

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie