Landgoed De Wildert – Bosschenhoofd – ANWB Camping

Landgoed De Wildert – Bosschenhoofd

(Update Augustus 2022)

Het fraaie kampeerterrein ligt beschut op een klein, rustig en bomenrijk landgoed. De staanplaatsen zijn gevarieerd en hebben geen vaste indeling. Door de aanleg van het landgoed is er veel privacy. Een groot deel van de plaatsen wordt omgeven door bomen of struiken. De kampeervelden zijn autovrij. Voor kinderen is er een speeltuin en er zijn wat schapen en ezels. Op het landgoed bevindt zich een restaurant. Zeer geschikt voor seizoenplaatsen, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Accomodatie: vakantie Campings
Erkende campings

Middelgrote camping (238 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Bosschenhoofd
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Bosschenhoofd en in de provincie Noord-Brabant

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie