Guesthouse The Old Cottage – Volkel – Noord-Brabant

Guesthouse The Old Cottage – Volkel – Noord-Brabant

(Update Juni 2023)

Deze voormalige hooimijt is omgebouwd tot een prachtige, ruime vakantiewoning met veel privacy. Boven vind je de ‘bruidsuite’ en de 2e slaapkamer bevindt zich op de begane grond. De vrijstaande woning biedt plaats aan 4 gasten en is ideaal voor een gezin.

In het nabijgelegen natuurgebied Maashorst komt via aardbreuken grondwater aan de oppervlakte en dit zorgt voor een bijzondere natuur. Golfen kun je op 8 km bij golfpark de Leemskuilen en in Uden vind je leuke restaurants en winkels. Een bezoek Grave, een oud stadje aan de Maas, is ook zeker de moeite waard. Als je van vliegtuigen houdt, ligt vliegbasis Volkel vlakbij. Ze oefenen niet ‘s avonds en in het weekend.

Authentieke details zoals de mooie luikjes en de grote balken zijn bewaard gebleven en je ziet zelfs het hooi nog. De vrijstaande woning beschikt over 3 badkamers en een heerlijke sauna.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen en is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Accomodatie: Guesthouse The Old Cottage
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Volkel
Provincie: Noord-Brabant
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in VolkelNoord-Brabant

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie