Camping De Kienehoef – Sint Oedenrode – ANWB Camping

Camping De Kienehoef – Sint Oedenrode

(Update Augustus 2022)

De beschut-gelegen recreatieplas van de camping heeft een geleidelijk in het water aflopend zandstrand en een ligweide. Er kan ook gevist worden. Bij het restaurant is een zwembad met ligstoelen, parasols en een kleuterbad. Op de door boomsingels omgeven, rechthoekige kampeervelden bevinden zich enkele grote speeltoestellen. Naast de camping ligt een gelijknamig park met een speeltuin en een restaurant. Paarden van campinggasten kunnen worden gestald in het naastgelegen paardensportcentrum.

Accomodatie: vakantie Campings
Erkende campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Grote camping (265 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Sint Oedenrode
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Sint Oedenrode en in de provincie Noord-Brabant

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie