Aldorrum Minicamping – Aarle-Rixtel – ANWB Camping

Aldorrum Minicamping – Aarle-Rixtel

(Update Augustus 2022)

Op de charmante en gastvrije, kleine camping zijn ruime staanplaatsen. Deze zijn creatief aangelegd met hagen tussen de plaatsen. Langs de veldjes staan diverse soorten fruitbomen. In de recreatieruimte ligt de krant voor de gasten klaar. De camping is energieneutraal en heeft een oplaadpunt voor elektrische auto’s en fietsen. Ingehuurde zorg ter verlichting van de mantelzorger (respijtzorg) is mogelijk. De recreatieplas Berkendonk ligt op 6 km. Ontbijtservice is op aanvraag beschikbaar.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Erkende campings
Kleine camping (42 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Aarle-Rixtel
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Aarle-Rixtel en in de provincie Noord-Brabant

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie