Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos – Heijen – Limburg – Nederland – dejongintra

Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos – Heijen – Limburg

Het compleet vernieuwde Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos is een kindvriendelijk vakantiepark gelegen midden in een prachtige bosrijke omgeving. Dichtbij vindt u het Nationaal Park De Maasduinen, wat zich uitstekend leent om te wandelen, fietsen en paardrijden door de duinen en vennen in de ongerepte natuur. Ook op het park hoeft u zich geen moment te vervelen. Ga samen op ontdekking in de vernieuwde indoor speelwereld Jungle Dome. Ontsnap binnen de tijd uit de Escape Room of raas van de snelste wildwaterbaan van Center Parcs. Nog niet moe? Klim tussen de boomtoppen, daag elkaar uit met paintball en zoef met de Zip Wire over het meer.
Daarnaast heeft Het Heijderbos zes restaurants, een wellnesscenter en diverse entertainmentmogelijkheden.
De uitgebreide faciliteiten en vernieuwde cottages maken Center Parcs Het Heijderbos een populair vakantiepark onder gezinnen met jonge en oudere kinderen.

(Update Maart 2023)
Plaats: Heijen
Regio: Limburg
Land: Nederland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie in Nederland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar HeijenLimburg

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie