Vakantiehuis voor 2 personen in Kelpen-Oler

Vakantiehuis voor 2 personen in Kelpen-Oler

(Update Maart 2023)

Dit natuurhuisje is een appartement met eigen ingang. Het heeft een zit- slaapkamer met badkamer, er is t.v. en een goede wifi ontvangst. U kunt hier ’n lekker kopje koffie of thee maken.
De apart gelegen keuken staat ook ter uw beschikking, in de koelkast en keuken vindt u alles wat u nodig heeft om uw eigen ontbijt te bereiden op het door u gewenste tijdstip.
Als het weer het toelaat is het goed toeven in de ruime tuin, voel u vrij om plaats te nemen aan een van de zitjes.
Een auto of Motor kunt u hier veilig parkeren, evt. in een afgesloten ruimte. Uw fiets kunt U in een afsluitbare stalling met oplaadpunt plaatsen.


Vakantiehuis in Kelpen-Oler

Accomodatie: Appartement
Plaats: Kelpen-Oler
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 2 personen
Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras, Keuken, Tv, Douche, Toilet, Oven, Eenpersoonsbed


Vakantiehuis in Kelpen-Oler

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Kelpen-Oler en in de regio Limburg

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie