Resort Maastricht 30 – Maastricht – Limburg

Resort Maastricht 30 – Maastricht – Limburg

(Update Juni 2023)

Nog voor de ingang van Resort Maastricht, onderaan de Dousberg, springen deze zeer luxe villa’s bij het aanrijden al direct in het oog. Hoewel er diverse varianten bestaan, worden ze alle gekenmerkt door de strakke architectuur en het gebruik van prachtige materialen. Binnen vind je mooie, warme ruimtes die voorzien zijn van sfeervol meubilair en moderne elementen, zoals een luxe, open keuken met kookeiland.

De supermarkt, bakkerij en restaurants liggen al op 100 m van de villa, en in de direct omgeving zijn ook een golfbaan en een tennisbaan te vinden. Voor de kinderen is er een openbaar binnenzwembad op 800 m afstand. In Maastricht bezoek je de kerken, Fort Sint Pieter en het Bonnefanten Museum.

Bijna de volledige achtergevel van de villa is van glas, voor een echt buitengevoel. In de tuin bevindt zich een vijver en een eigen steiger. Als je bij de vijver bent aangekomen, dan ben je onderweg langs de prive buitenwellness gelopen. Deze overdekte ruimte is voorzien van een sauna, bubbelbad, buitenkeuken en eettafel. Binnen zijn alle slaapkamers voorzien van een badkamer en suite, en de 2 slaapkamers op de etage genieten ook nog eens van een groot balkon met uitzicht.

Accomodatie: Resort Maastricht 30
Maximum aantal personen: 8
Aantal Sterren: 5
Zwembad: Nee
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in MaastrichtLimburg

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie