Resort Maastricht 20 – Maastricht – Limburg

Resort Maastricht 20 – Maastricht – Limburg

(Update Juni 2023)

Deze vrijstaande kids-vakantiehuizen staan op het groots opgezette Resort Maastricht.

De vakantiehuizen zijn volledig ingericht op (groot)ouders met klein(e) kinderen. De inrichting is comfortabel, modern en sfeervol. De moderne open keuken beschikt over diverse apparatuur, waaronder een Amerikaanse koelkast. Op de begane grond is er een slaapkamer met een badkamer ensuite.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, waarvan een met een kinder(stapel)bed en een met twee 1-pers. bedden. Er is tevens een badkamer.

Alle bedden, behalve het stapelbed, zijn van het type 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Er is een wasmachine aanwezig. Er zijn twee traphekjes, kindvriendelijke stopcontacten en er is een aanvullende kinderinventaris. Deze bestaat uit speelgoed. De villa is geschikt voor maximaal vier volwassenen en vier kinderen.

U beschikt over een ruime tuin met terras en tuinmeubilair. Bij het vakantiehuis is parkeergelegenheid voor een auto.

Op Resort Maastricht zijn diverse villa’s, vakantiehuizen, appartementen en suites te boeken voor twee tot twintig personen.

Accomodatie: Resort Maastricht 20
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in MaastrichtLimburg

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie