Resort Maastricht 19 – Maastricht – Limburg

Resort Maastricht 19 – Maastricht – Limburg

(Update Februari 2024)

Deze vrijstaande kidsvilla staat op het groots opgezette Resort Maastricht. De villa grenst met de achterzijde aan een speelveld met diverse speeltoestellen.

De villa is volledig ingericht op (groot)ouders met klein(e) kinderen. De inrichting is comfortabel, modern en sfeervol. Er is een ruime woonkamer met gezellige houtkachel. De moderne open keuken beschikt over diverse apparatuur, waaronder een Amerikaanse koelkast.

Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers, waarvan twee met een kinder(stapel-)bed en twee met twee 1-pers. bedden. Er is tevens een badkamer met bubbelbad en een badkamer met douche. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een badkamer met douche.

Alle bedden zijn van het type 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Er is een wasmachine aanwezig. Er zijn twee traphekjes, kindvriendelijke stopcontacten en er is een aanvullende kinderinventaris. Deze bestaat uit speelgoed. De villa is geschikt voor maximaal acht volwassenen en vier kinderen.

Op Resort Maastricht zijn diverse villa’s, vakantiehuizen, appartementen en suites te boeken voor twee tot twintig personen.

Accomodatie: Resort Maastricht 19
Maximum aantal personen: 12
Aantal Sterren: 5
Zwembad: Nee
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in MaastrichtLimburg

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie