Vakantiehuis voor 4 personen in Vierhuizen

Vakantiehuis voor 4 personen in Vierhuizen

(Update Maart 2023)

Dit natuurhuisje (11 m²) staat op een natuurkampeerterrein en ligt aan de rand van Nationaal Park Lauwersmeer, bij Werelderfgoed Waddenzee. De standaard hut is ingericht voor 4 personen. Er zijn 2 stapelbedden, waarvoor beddengoed optioneel te huur is. Er is een tweepits kooktoestel aanwezig. Daarnaast kunt u gebruik maken van een kookkist, met daarin pannen, borden en bestek. Een tafel en 4 stoelen completeren de inrichting. Op de veranda is terrasmeubilair aanwezig. De sanitaire voorzieningen vindt u in het sanitair gebouw van het kampeerterrein.


Vakantiehuis in Vierhuizen

Accomodatie: Blokhut
Plaats: Vierhuizen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 4 personen
Beschikbare Faciliteiten: Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras, Speelweide, Speeltoestellen, Wasmachine (gedeeld met anderen)


Vakantiehuis in Vierhuizen

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Vierhuizen en in de regio Groningen

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie