Recreatiepark de Veldkamp 11 – Wissel – Gelderland

Recreatiepark de Veldkamp 11 – Wissel – Gelderland

(Update Juni 2023)

Deze klassieke chalets zijn gelegen op een autovrij veld op korte afstand van een speeltuintje en het kinderzwembad. De accommodaties zijn voorzien van de meeste hedendaagse gemakken en in de meeste gevallen beschikt u zelfs over een afwasmachine. Het kan echter voorkomen dat u in plaats van een afwasmachine over een wasmachine beschikt. Vanaf het bijbehorende terras met tuinmeubilair kunt u een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen zich op het grasveld vermaken.

Doordat een van de slaapkamers voorzien is van een stapelbed, is deze accommodatie het meest geschikt voor max. 4 volwassenen en 2 kinderen.

Op dit vakantiepark heeft u de keuze uit meerdere, diverse types. Kies de accommodatie die het beste bij uw wensen past voor een heerlijk verblijf.

Accomodatie: Recreatiepark de Veldkamp 11
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Wissel
Provincie: Gelderland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in WisselGelderland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie