Hoeve Grenszicht – Megchelen – Gelderland

Hoeve Grenszicht – Megchelen – Gelderland

(Update Juni 2023)

Deze prachtige boerderij op de grens met Duitsland is voorzien van een comfortabel interieur, veel ruimte en recreatie voor alle leeftijden. Het is ideaal voor onvergetelijke groepsvakanties!

Maak een mooi fiets- of wandeltocht door de Achterhoek en breng een bezoek aan authentieke grensdorpen zoals Megchelen en Netterden. In het nabijgelegen Duitse Emmerich vind je winkels, supermarkten en restaurants voor een heerlijk diner. Nederlandse steden zoals Arnhem, Enschede en Doetinchem zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.

De kindvriendelijke vakantiewoning is voorzien van een volleybalveld en een trampoline. Terwijl de kinderen hun energie kwijt kunnen ontspan jij met een goed boek in de tuin. Er is parkeergelegenheid beschikbaar bij de accommodatie en de ruime keuken biedt je de mogelijkheid om heerlijke gerechten te bereiden.

In de maanden juli, augustus en september van het jaar 2022 wordt de woning alleen in de weekenden verhuurd, voor maximaal 10 personen, in verband met een verbouwing. Na deze periode is de woning in alle periodes beschikbaar, voor 16 personen.

Accomodatie: Hoeve Grenszicht
Maximum aantal personen: 16
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Megchelen
Provincie: Gelderland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in MegchelenGelderland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie