Genieten in Silvolde II – Silvolde – Gelderland

Genieten in Silvolde II – Silvolde – Gelderland

(Update Februari 2024)

In het Achterhoekse Silvolde, in een landelijke omgeving, vind je deze luxe woonboerderij. Het is een ideale vakantieplek voor een ontspannen tijd met 1 of 2 gezinnen.

Silvolde ligt vlakbij Doetinchem, in een prachtige, natuurrijke regio. Het dorp kent een levendig verenigingsleven op het gebied van muziek, sport en entertainment. Daarnaast telt het vele cultuurevenementen, zoals de Zillewoldse Zommermarkt, de Daklozenparty (muziekfestijn), het Beachvolleybal-toernooi en de Kolde Kermis. De beboste heuvel de Paasberg vindt zijn oorsprong in de ijstijd, toen hier niet de Oude IJssel, maar een voorloper van de Rijn door het gebied stroomde. Het is er prachtig wandelen en fietsen.

De ruime keuken is van alle gemakken voorzien, de woonkamer is uitgerust met een grote dinertafel en buiten in de tuin vind je een hot tub en speelplekken voor de kinderen. Is het een keer wat slechter weer? Maak dan gebruik van de gedeelde recreatieruimte met bar, biljart en darts.

Accomodatie: Genieten in Silvolde II
Maximum aantal personen: 10
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Silvolde
Provincie: Gelderland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in SilvoldeGelderland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie