Camping Roerdinkhof – Winterswijk Woold – ANWB Camping

Camping Roerdinkhof – Winterswijk Woold

(Update Augustus 2022)

In het oosten van de Achterhoek, op landgoed Roerdink met zijn eeuwenoude bomen en authentieke boerderijen, ligt deze camping. De ruime, verharde staanplaatsen zijn door hagen afgescheiden. Een veld heeft beperkte beschutting, maar wel een weids uitzicht over weilanden. Het landgoed heeft een restaurant. In de ochtend kunnen gasten hier verse broodjes halen voor het ontbijt. In de omgeving zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden. De camping is minder geschikt voor gezinnen met kinderen.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Campings voor hondenliefhebbers
Kleine camping (25 plaatsen)
Aantal Sterren: 2
Plaats: Winterswijk Woold
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Winterswijk Woold en in de provincie Gelderland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie