Wellness aan het Water – Earnewald – Friesland

Wellness aan het Water – Earnewald – Friesland

(Update Juni 2023)

Dit luxe, vrijstaande vakantiehuis ligt in het hart van het Friese merengebied, in Earnewald (Eernewoude). Het is geschikt voor 8 personen en heeft 4 slaapkamers. Het huis heeft een ruime tuin en beschikt over een comfortabele sauna. De accommodatie is ideaal voor een grote groep en er is een sun shower aanwezig.

De keuken is van all gemakken voorzien.

Het verblijf ligt midden in het natuurrijke Nationaal Park de Âlde Feanen en de Princenhof. Je kunt hier zeilen, zwemmen, surfen, kanoen, vissen, sloepvaren, wandelen en fietsen. Leeuwarden, Drachten en Heerenveen liggen in de naaste omgeving. De eigenaar stelt zelfs 2 fietsen beschikbaar en het is mogelijk om je eigen boot af te meren aan de prive-aanlegsteiger.

De woning is voorzien van 2 badkamers en er bevindt zich een ontspannende opgietsauna op de 1e etage. Het park heeft verschillende faciliteiten (tegen betaling) zoals een restaurant, winkels, een openluchtzwembad, een speeltuin, een wasserette en tennisbanen.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 20 jaar.

Accomodatie: Wellness aan het Water
Maximum aantal personen: 8
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Earnewald
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in EarnewaldFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie