RCN Vakantiepark de Roggeberg 7 – Appelscha – Friesland

RCN Vakantiepark de Roggeberg 7 – Appelscha – Friesland

(Update Februari 2024)

Deze mooie glamping tenten zijn bij elkaar gelegen op een veldje. Heel gezellig, maar voor de niet doorgewinterde kampeerder is er ook rekening gehouden met privacy. Uw kampeer kwaliteiten zullen uberhaupt niet op de proef worden gesteld door zeer comfortabele inrichting. U beschikt over een eigen badkamer, fijne keuken en drie fraaie slaapkamers. De sfeervolle materialen maken deze tent helemaal af.

Het houten terras is overdekt en voorzien van mooi meubilair. Een heerlijke plek waarvandaan u de kinderen op het grasveld kunt zien spelen.

Accomodatie: RCN Vakantiepark de Roggeberg 7
Maximum aantal personen: 7
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Ja
Plaats: Appelscha
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in AppelschaFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie