RCN Vakantiepark de Roggeberg 6 – Appelscha – Friesland

RCN Vakantiepark de Roggeberg 6 – Appelscha – Friesland

(Update Februari 2024)

Glamping is er in vele soorten en maten. Deze zeer riante tent is zelfs “gewoon” voorzien van houten wanden. Geen tentritsen en plastic ramen, maar echte ramen met degelijke kozijnen en stevige deuren. Bovendien beschikt u over een stoere keuken en een moderne badkamer. En toch blijft er nog een groot deel van de kampeersfeer behouden.

De fijne woon-/eetkamer is, in combinatie met het aansluitende, overdekte terras, een heerlijke plek om te zitten. Gezellig met het gezin spelletjes spelen of onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de natuur; pure ontspanning.

Accomodatie: RCN Vakantiepark de Roggeberg 6
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Ja
Plaats: Appelscha
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in AppelschaFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie