Pronkkeamer Skrins – Easterlittens – Friesland

Pronkkeamer Skrins – Easterlittens – Friesland

(Update Februari 2024)

Een mooi vakantiehuis op het boerse platteland. Op de begane grond is een ruime woonkamer en een volledig ingerichte keuken. Op de 1e verdieping is een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, een kleine slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer aanwezig. Het huis is vooral geschikt voor een gezin van 4 personen en bereikbaar via een trappetje.

Het dorp Easterlittens ligt aan de kruising van de Bolswarder- en Franekervaart. De afstand (15 km) tot Bolsward, Leeuwarden en Sneek is ongeveer gelijk. Deze steden bieden een breed scala aan culturele en culinaire bezienswaardigheden. In het voorjaar en de zomer gonst de lucht van de kievitten, grutto’s, wulpen en scholeksters.

Buiten het huis vind je een grasveld waar je kunt genieten van het zonnetje. Fietsen kunnen bij de accommodatie worden gehuurd als je het stadje wilt verkennen. 3 huisdieren kunnen verblijven voor ‚¬ 5,- per dier per nacht.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Er zijn 5 bedden in het vakantiehuis. Er kunnen 5 personen overnachten.

Accomodatie: Pronkkeamer Skrins
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Easterlittens
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in EasterlittensFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie