Natuurkampeerterrein De Landerij – Scherpenzeel fr – ANWB Camping

Natuurkampeerterrein De Landerij – Scherpenzeel fr

(Update Augustus 2022)

Natuurkampeerterrein De Landerij grenst aan natuurreservaat de Rottige Meente en het nationale park De Weerribben in Friesland. De camping bestaat uit ruime staanplaatsen, en is vooral voor rustzoekers. Enkele kano’s zijn gratis te gebruiken. Er zijn veldjes van verschillende grootte, gescheiden door struiken en lagere beplanting. Midden op het terrein ligt een groentetuin. De kampeerders mogen hier hun eigen maaltje verzamelen. De Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel is verplicht.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Campings voor hondenliefhebbers
Kleine camping (36 plaatsen)
Aantal Sterren: 1
Plaats: Scherpenzeel fr
Provincie: Friesland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Scherpenzeel fr en in de provincie Friesland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie