Kwikstaart – Oudemirdum – Friesland

Kwikstaart – Oudemirdum – Friesland

(Update Juni 2023)

Dit luxe vakantiehuis ligt in een bosrijke omgeving in Oudemirdum, in het vakantiepark Fonteinbos. U bevindt zich midden in de bossen. Dit is een heerlijke plek voor natuurliefhebbers. Dit vakantiehuis in Gaasterland is ideaal gelegen, met het IJsselmeer, het bos en de Friese meren in de directe omgeving. Hege Gerzen in Oudemirdum is een groot recreatiegebied met een zandstrand.
In de woonkamer staat een houtkachel voor de koude winterdagen. Op de begane grond is de badkamer. Boven zijn drie slaapkamers en een tweede toilet met warm en koud water.
De karakteristieke Friese Elfsteden Hindeloopen, Lemmer, Stavoren en Workum zijn een bezoek waard. Bezoek ook zeker de Waddeneilanden of de Friese hoofdstad Leeuwarden.

Accomodatie: Kwikstaart
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Oudemirdum
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in OudemirdumFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie