Friese Villa 6 met sloep optioneel bij te boeken – Leons – Friesland

Friese Villa 6 met sloep optioneel bij te boeken – Leons – Friesland

(Update Juni 2023)

Kom lekker op z’n Friesch genieten in de rustige omgeving van Leons: het hart van Friesland. Vanuit deze in 2023 nieuw gebouwde, moderne villa ontdek je met gemak alle omliggende grote Friese steden. Op dit perceel staan meerdere vakantiewoningen van hetzelfde kaliber, waarvan een aantal samen te boeken zijn voor grotere gezelschappen (NL-19029 en NL-19030). Je kunt hierover contact opnemen met Chalet.nu.

Leons is een charmant dorp met een historische karakter en een prachtige omgeving vol natuurlijke schoonheid. Het is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars. Je kunt genieten van ontspannende wandelingen of fietstochten door het Friese platteland, terwijl je onderweg geniet van de rustige sfeer en het uitzicht op de typische Nederlandse waterwegen en landerijen. In de omgeving van Leons vind je verschillende natuurgebieden, zoals het Nationaal Park De Alde Feanen en het Friese Merengebied. Deze gebieden bieden prachtige mogelijkheden om te varen, kanoen, vogels kijken en te genieten van de natuurlijke diversiteit van Friesland. Als je geïnteresseerd bent in de lokale cultuur, moet je zeker de Friese keuken de kans geven. Proef typische Friese lekkernijen, zoals suikerbrood, Fryske dúmkes (Friese koekjes) en Beerenburg, een traditionele kruidenbitter.

De woning is voorzien van meerdere slaapkamers met een badkamer en suite, maar ook een centrale badkamer met ligbad. Je kunt heerlijk ontspannen op het aangename terras of in de sfeervol gemeubileerde tuin. De keuken biedt je de mogelijkheid eigenhandig je favoriete gerechten te bereiden en de accommodatie biedt bovendien te mogelijkheid om ter plekke elektrische fietsen en zelfs sloepen te huren. Ook is het mogelijk om op voorhand bij de lokale supermarkt Coop boodschappen te bestellen en op tafel in de woning te laten klaarzetten.

Accomodatie: Friese Villa 6 met sloep optioneel bij te boeken
Maximum aantal personen: 10
Aantal Sterren: 5
Zwembad: Nee
Plaats: Leons
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in LeonsFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie