Ecologische Boerderij Spanjer – Terschelling West – ANWB Camping

Ecologische Boerderij Spanjer – Terschelling West

(Update Augustus 2022)

Deze vriendelijke ecologische tentcamping ligt midden op Terschelling in het dorp Lies en aan de rand van een weidevogelkerngebied. Bos, duin, strand en de Waddenzee zijn dichtbij. Alle staanplaatsen hebben een eigen picknicktafel. De bushalte is op ca. 40 m. Supermarkt, fietsverhuur en restaurants vind je tegenover de camping. Er zijn spelletjes als Kubb en jeu-de-boulesbaan aanwezig evenals traptrekkers en skelters. Ook is er een trampoline. Biologisch vlees van eigen koeien wordt verkocht.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Campings aan zee
Kleine camping (15 plaatsen)
Aantal Sterren: 2
Plaats: Terschelling West
Provincie: Friesland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Terschelling West en in de provincie Friesland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie