De Landerij – Scherpenzeel – Friesland

De Landerij – Scherpenzeel – Friesland

(Update Juni 2023)

DIt vakantiehuis is gevestigd in Scherpenzeel in de provincie Friesland. Er is slaapplaats voor 22 personen verdeeld over 10 slaapkamers en hiernaast vind je ook een echte bar in het huis.

Scherpenzeel is gelegen dicht bij de natuurgebieden “De Weerribben”, “De Wieden” en de “Rottige Meenthe”. Daarom is deze groepsaccommodatie ideaal voor de natuurliefhebber. De mogelijkheid om te zwemmen is ook aanwezig, aangezien er een meer op slechts 1 km afstand van de accommodatie ligt. Het kost je ook slechts 1 km om het centrum van Scherpenzeel te bereiken.

Op de parterre van de woning vind je de keuken, 1 slaapkamer en de recreatieruimte met TV, bar en toiletten. De 1e etage is volledig ingericht voor de nachtrust. Je vindt hier 7 slaapkamers met allen een en suite badkamer en airconditioning. Op de 2e etage vind je de resterende 2 slaapkamers en 1 badkamer. Ook rondom het huis kan je als groep terecht. Het gemeubileerde terras leent zich uitstekend voor een gezellige avond.

Accomodatie: De Landerij
Maximum aantal personen: 22
Aantal Sterren: 2
Zwembad: Nee
Plaats: Scherpenzeel
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in ScherpenzeelFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie