Camping De Blikvaart – Sint Annaparochie – ANWB Camping

Camping De Blikvaart – Sint Annaparochie

(Update Augustus 2022)

Op deze camping liggen de toeristische staanplaatsen op meerdere velden, die deels worden omzoomd door bomen en struiken. Sommige plaatsen liggen direct aan de vaart. Naast de camping ligt een forellenvisvijver. Op het terrein is boerengolf mogelijk. Er worden buitenactiviteiten aangeboden, zoals gps-tochten, vlotten bouwen en fierljeppen. Bij de kleine haven, met aanlegplaatsen en terras, is een grasstrand waar volop gezond kan worden. De zwemsteiger heeft een trap om uit het water te komen.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Kleine camping (55 plaatsen)
Aantal Sterren: 2
Plaats: Sint Annaparochie
Provincie: Friesland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Sint Annaparochie en in de provincie Friesland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie