8p. Luxe waterwoning de Zomertaling met sauna – Offingawier – Friesland – RCN

8p. Luxe waterwoning de Zomertaling met sauna – Offingawier – Friesland

Villapark Sneekermeer

(update April 2022)
Plaats: Offingawier
Regio: Friesland
Land: Nederland
Soort vakantie: Vakantieparken, Accommodatie
Waardering: 4
Aantal Sterren: 4

De vrijstaande 8-persoons waterwoningen van particulieren  zijn gebouwd met  robuuste materialen en staan op ruime plekken. Iedere woning kijkt uit over het water en heeft een aanlegsteiger van duurzaam hout. Vanaf je terras aan het water geniet je ’s avonds na van weer een dag op het Friese water. Allen zijn voorzien van een ruime, moderne keuken voorzien van alle luxe en een gezellige eethoek. In de moderne woonkamer heb je door de vele raampartijen altijd een schitterend uitzicht.
Er is een comfortabele badkamer met een douche en er zijn vier slaapkamers voor twee personen. Ook is er een sauna aanwezig.
De waterwoningen liggen aan een royale waterpartij, welke in directe verbinding met de Grote Potten staat. Vanuit hier vaar je zo het Sneekermeer op.
De waterwoningen  zijn van particuliere eigenaren en verschillen dus onderling qua inrichting.
Wil je zelf een woning uitzoeken? Boek dan hier vanaf de kaart.
De prijzen van de waterwoningen zijn exclusief EURO 20 administratiekosten en toeristenbelasting.
Bij de huur van een accommodatie vragen we standaard een waarborg van EURO 300,-   *
Deze waarborg wordt binnen 14 dagen na vertrek teruggestort mits er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en de accommodatie netjes is achtergelaten bij vertrek.
De waterwoningen beschikken over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten).
*De borg voor verblijven in de Sneekweek bedraagt EURO 500,-
Interieur van de accommodatie kan afwijken van de bovenstaande foto’s

RCN Vakantieparken in Nederland. Schitterend gelegen op unieke locaties in Nederland. Op de RCN Vakantieparken in Nederland geniet je van een heerlijke vakantie op de mooiste plekjes midden in de natuur. Boek een vakantie bij een van onze bungalowparken in Nederland of kampeervakantie in het bos, aan het water of aan het breedste zandstrand van Nederland. En geen bijkomstigheid, onze parken zijn uitermate kindvriendelijk met verschillende activiteiten en sportmogelijkheden. De RCN vakantieparken in Nederland hebben veel speelgelegenheden waaronder sommigen zelfs een speelparadijs.

Bekijk hier alle vakanties van RCN.nl of alle vakanties naar OffingawierFriesland

Bron: RCN.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie