Villa Harderwold 592 – Zeewolde – Flevoland

Villa Harderwold 592 – Zeewolde – Flevoland

(Update Juni 2023)

Verblijf in deze geweldige villa met veel comfort, een elegante inrichting en luxe faciliteiten. Van een eigen zwemsteiger tot aan de comfortabele woonruimte met airconditioning en de compleet uitgeruste keuken; alle ingredienten voor een zorgeloze vakantie met de familie zijn aanwezig.

De vakantiewoning bevindt zich in de jongste provincie van Nederland: Flevoland. Bewonder de pure natuur bij de Oostvaardersplassen, maak een sportieve wandeling door de Veluwe of bezoek gezellige steden zoals Amersfoort, Zwolle en zelfs Utrecht en Amsterdam. Op een steenworp afstand van de villa vind je een Harderwijk Golf & Events en in het nabijgelegen Biddinghuizen bevindt zich pretpark Walibi.

De accommodatie biedt een sfeervol gemeubileerde tuin en in de zomer kun je er lekker zwemmen. Met haar moderne faciliteiten en hoge mate van comfort is het hier heel fijn thuiskomen na een lange dag in de aantrekkelijke regio. Het terras vormt de ideale plek voor een ontspannen einde van de dag. Bij deze woning heb je de beschikking over een eigen kano, waarmee je heerlijk door dit waterrijke park kan varen.

Het Harderwold Villa Resort is een vuurwerkvrije zone. Er mag het gehele jaar geen vuurwerk afgestoken worden. Vanwege de rust dient het om 22:00 uur stil te zijn op het park. Tevens is het overdag niet toegestaan om luide muziek te draaien. Voor een volledig overzicht van de parkregels verwijzen wij u graag naar de website van het park.

Accomodatie: Villa Harderwold 592
Maximum aantal personen: 10
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Zeewolde
Provincie: Flevoland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in ZeewoldeFlevoland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie