Villa De Riet 404 – Zeewolde – Flevoland

Villa De Riet 404 – Zeewolde – Flevoland

(Update Juni 2023)

Deze heerlijke villa in Flevoland ligt aan het water en is voorzien van een aanlegsteiger. De kinderen springen vanaf de steiger zo het water in en na een wandeling door de bossen kom je heerlijk tot rust op het terras. Deze moderne accommodatie is zeer geschikt voor vakanties met het gezin.

De heerlijke ligging aan het water is een van de hoogtepunten van dit huis. De verbinding met het open vaarwater zal waarschijnlijk in 2023 gerealiseerd worden. In Harderwijk en Ermelo vind je gezellige restaurants, leuke winkels en meerdere supermarkten. De liefhebber kan een balletje slaan bij de aangrenzende golfbaan van Harderwijk Golf & Events, en een dagje Walibi behoort ook tot de mogelijkheden.

Ontspan in de sfeervol gemeubileerde tuin of bereid een maaltijd naar keuze in de goed uitgeruste open keuken. De woonkamer is ingericht met een tv, een zithoek en een 3 meter lange tafel waaraan je gezamenlijk kunt dineren. Er is een barbecue voor gezellige zomeravonden en je kunt je auto kwijt op de parkeerplaats.

Het Harderwold Villa Resort is een vuurwerkvrije zone. Er mag het gehele jaar geen vuurwerk afgestoken worden. Vanwege de rust dient het om 22:00 uur stil te zijn op het park. Tevens is het overdag niet toegestaan om luide muziek te draaien. Voor een volledig overzicht van de parkregels verwijzen wij u graag naar de website van het park.

Accomodatie: Villa De Riet 404
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Zeewolde
Provincie: Flevoland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in ZeewoldeFlevoland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie