Vakantiehuis voor 6 personen in Biddinghuizen

Vakantiehuis voor 6 personen in Biddinghuizen

(Update Maart 2023)

Kom overnachten in een echte Indianen tipi op een onbewoond eiland. De tipi is sfeervol aangekleed met kleurrijke kleden en kussens. Bij aankomst zijn de bedden met uitstekende matrassen al opgemaakt.
Stook een vuurtje in de tipi en maak het lekker warm en knus. De rook van het vuur stijgt naar buiten door de speciale rookflappen te openen. Kijk vanuit je bed naar de sterrenhemel. In een tipi leven rondom een centraal punt (de vuurplaats), geeft een heel speciaal, geborgen gevoel. Ieder kind vindt het fantastisch om te slapen in een echte Indianen tipi!
De tipi is volledig ingericht voor 4 personen met kastjes, een tafeltje, een kookstel, koelbox, kookbenodigdheden, eetgerei, vuurplaats en hout. Bij elke tipi staat een picknicktafel en hangt een hangmat.


Vakantiehuis in Biddinghuizen

Accomodatie: Glamping
Plaats: Biddinghuizen
Provincie: Flevoland
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 6 personen
Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Koel-/vriescombinatie, Keuken, Meertje, Zandbak, Keuken (gedeelde met anderen), Douche, Toilet, Warm water, Elektriciteit, Sanitaire voorzieningen, Gas (/fornuis), Houtkachel


Vakantiehuis in Biddinghuizen

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Biddinghuizen en in de regio Flevoland

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie