Vakantiehuis voor 6 personen in Biddinghuizen

Vakantiehuis voor 6 personen in Biddinghuizen

(Update Februari 2023)

Kom overnachten in een Mongoolse yurt op het onbewoonde eiland De Kluut. Een magische ervaring! De tent ziet er door de ronde vorm bijzonder aantrekkelijk en knus uit. Een yurt is goed geisoleerd en geventileerd, dus het is er fijn vertoeven. Altijd lekker kamperen in een yurt.
In een yurt overnachten is heel luxe en gezellig. De yurt heeft bovenin een lichtkoepel waardoor ’s nachts de sterren zichtbaar zijn. Laat je betoveren door de uitzonderlijke steunpilaren, de talrijke houten dakspaken en de mooie lichtkoepel. Als de kaarsjes branden en een knapperend vuurtje in de houtkachel weet je niet wat je meemaakt!
De yurt is voorzien van opgemaakte bedden (lakens en dekbedden), een kachel, kastjes, een tafel met stoelen, koelbox, gasstel, kookbenodigdheden en eetgerei. Buiten kun je chillen in een hangmat. De yurt staat op een apart plekje midden op het eiland, omringd doordoor riet en struikgewas. Lekker uit de wind en met veel privacy.

Accomodatie: Yurt
Plaats: Biddinghuizen
Provincie: Flevoland
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 6 personen

Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Koel-/vriescombinatie, Open haard, Keuken, Meertje, Zandbak, Keuken (gedeelde met anderen), Douche, Toilet, Warm water, Elektriciteit, Sanitaire voorzieningen, Gas (/fornuis), Houtkachel, Speelweide

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje.

Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Biddinghuizen en in de regio Flevoland

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie