Vakantiehuis voor 6 personen in Biddinghuizen

Vakantiehuis voor 6 personen in Biddinghuizen

(Update Maart 2023)

Kom overnachten in deze unieke tent, de Gobi, op onbewoond eiland De Kluut. De Gobi is een hele bijzondere tent die in Mongolie geproduceerd is als moderne versie van de yurt. Deze tent is ontwikkeld voor rondtrekkende gezelschappen, omdat de Gobi eenvoudiger mee te nemen en sneller op te zetten is.
Deze kleurrijke tent heeft de karakteristieke ronde vorm van de yurt en is voorzien van diverse ramen. Het hoedje aan de top geeft een vrolijke uitstraling, maar zorgt ook voor ventilatie. Daardoor is het altijd aangenaam verblijven in deze ruime tent. De tent is van binnen voorzien van een prachtig beige doek, wat zorgt voor een knusse en romantische sfeer.
De Gobi staat op een prachtige plek onder de bomen, waardoor het lekker koel blijft in de zomer. Deze tent is volledig ingericht met 4 opgemaakte bedden, lantaarn, kastje, een kookstel, koelbox, kookbenodigdheden, eetgerei. Buiten staat er een picknicktafel en houtkachel.


Vakantiehuis in Biddinghuizen

Accomodatie: Glamping
Plaats: Biddinghuizen
Provincie: Flevoland
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 6 personen
Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Speelweide, Meertje, Zandbak, Keuken (gedeelde met anderen), Douche, Toilet, Warm water, Elektriciteit, Sanitaire voorzieningen, Houtkachel


Vakantiehuis in Biddinghuizen

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Biddinghuizen en in de regio Flevoland

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie