Vakantiehuis voor 4 personen in Biddinghuizen

Vakantiehuis voor 4 personen in Biddinghuizen

(Update Maart 2023)

Kom overnachten in deze sfeervolle tent op een onbewoond eiland. De Giant Fir is ruim en comfortabel; meerdere personen kunnen er tegelijkertijd in staan.
De tent met de karakteristieke kegelvorm is volledig regendicht en stormvast, terwijl het tentdoek ademt en het binnenklimaat in de tent plezierig blijft. De tent heeft een luifel, waardoor het niet naar binnen regent als je de tent opent. En je kunt zo bij regen toch droog buiten zitten.
De tent is volledig ingericht met opgemaakte bedden, lantaarn, kastje, een kookstel, koelbox, kookbenodigdheden, eetgerei. Buiten staat er een tafeltje en stoeltjes en kun je ontspannen in een hangmat. Er is geen vuurplaats in de tent, maar er staat een houtkachel buiten. Er kunnen 4 personen overnachten in deze tent.


Vakantiehuis in Biddinghuizen

Accomodatie: Glamping
Plaats: Biddinghuizen
Provincie: Flevoland
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 4 personen
Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Speelweide, Meertje, Zandbak, Keuken (gedeelde met anderen), Douche, Toilet, Warm water, Elektriciteit, Sanitaire voorzieningen, Gas (/fornuis), Houtkachel


Vakantiehuis in Biddinghuizen

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Biddinghuizen en in de regio Flevoland

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie