Hip Harderwijk 225 – Zeewolde – Flevoland

Hip Harderwijk 225 – Zeewolde – Flevoland

(Update Februari 2024)

Hip Harderwijk is een moderne, smaakvol ingerichte villa, gelegen op het park Harderwold, naast de golfbaan en nabij Harderwijk en Zeewolde. Rondom de villa ligt een riante tuin die grenst aan water en er zijn twee aanlegsteigers beschikbaar. Bovendien beschikt de woning over een sfeervolle inbouwhaard met afstandbediening.

Op de begane grond bevindt zich in een grote lichte ruimte en een zithoek met een gezellige gashaard. Er is een open keuken met eettafel en directe toegang tot het terras. De slaapkamers zijn voorzien van veel comfort en de tuin is groot en zonnig. Je kunt er voor kiezen om een eigen boot mee te nemen of er ter plaatse een te huren.

Ontdek de sfeervolle Hanzestad Harderwijk boordevol historie en dwaal door de eeuwenoude straatjes en over de historische pleinen. Gezellig winkelen of lekker tafelen! Voor liefhebbers van varen, zeilen en vissen is er het Veluwemeer. Wandel of fiets door de Veluwse bossen, de heidevelden en de zandverstuivingen. Het is bij uitstek het domein van herten, wilde zwijnen en bijzondere vogelsoorten.

Het Harderwold Villa Resort is een vuurwerkvrije zone, er mag het gehele jaar geen vuurwerk afgestoken worden. Vanwege de rust dient het om 22:00 uur stil te zijn op het park, tevens is het overdag niet toegestaan om luide muziek te draaien

Accomodatie: Hip Harderwijk 225
Maximum aantal personen: 8
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Zeewolde
Provincie: Flevoland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in ZeewoldeFlevoland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie