Vijverlodge Grutto – Dalerveen – Drenthe

Vijverlodge Grutto – Dalerveen – Drenthe

(Update Juni 2023)

Deze bijzondere, sfeervolle accommodatie met wellness is ideaal voor een rustgevende, romantische vakantie met je partner. Het is voorzien van een sauna en een hottub, alleen voor eigen gebruik en de ligging midden in de natuur is magisch.

Aangrenzend ligt het weidevogelgebied in het beekdal van het Drostendiep, dat je ‘s ochtends trakteert op een uitgebreid concert van diverse vogels. Tijdens de herfst in Drenthe kleurt het landschap felle tinten rood, oranje en geel, met kronkelige wandelpaden door het bos die door de kleurrijke bladeren worden gesierd. Geniet van de natuur en ontdek de lokale gastronomie bij plaatselijke cafes/restaurants met volop goede wijnen en smakelijke seizoensgerechten.

De lodge beschikt over een ruime, comfortabele slaapkamer met een boxspringbed voor 2 personen. De ruime raampartijen aan bijna alle zijden van de Vijverlodge bieden je een fantastische beleving van de natuur. Geniet van het uitzicht over de Drentse landerijen en kom tot rust in de mooie omgeving. De Vijverlodge is voorzien van airconditioning en elektrische radiatoren. Als het fruit in de aangrenzende zelfpluktuin rijp is, dan mag je hiervan plukken.

we willen benadrukt hebben dat ons wifi-netwerk niet geschikt is om een hele dag afhankelijk van te zijn.

Accomodatie: Vijverlodge Grutto
Maximum aantal personen: 2
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Dalerveen
Provincie: Drenthe
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in DalerveenDrenthe

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie