RCN de Noordster – Tentkampeerplaats – Dwingeloo – Drenthe – RCN

RCN de Noordster – Tentkampeerplaats – Dwingeloo – Drenthe

compacte boskampeerplaats

(update April 2022)
Plaats: Dwingeloo
Regio: Drenthe
Land: Nederland
Soort vakantie: Campings, Kamperen
Waardering: 3
Aantal Sterren: 3

Een tentkampeerplaats is een kleine boskampeerplaats. Ideaal als je een kleine tent hebt en niet veel ruimte behoeft. Deze boskampeerplaatsen zijn individuele kampeerplaatsen aan een van de bospaden. De ondergrond is bosgrond. Bomen en struiken zorgen voor de nodige rust en privacy. Tegelijkertijd is er voldoende ruimte om van de zon te genieten.
Kampeermiddel
Per kampeerplaats mag een tent geplaatst worden. De genoemde tarieven zijn incl. een kampeermiddel, twee personen, gebruik elektra en een auto.
Elektra
Elke kampeerplaats beschikt over een eigen elektriciteitsaansluiting van 10 Ampere.
CAI
Er zijn een paar tentkampeerplaatsen (502,503 en 504) met een CAI aansluiting. Het tarief voor een tentkampeerplaats met of zonder CAI is gelijk.
WiFi
Je hebt gratis toegang tot WiFi.
Water
Watertappunten zijn verspreid over de camping, deze zijn aangegeven op de parkplattegrond.
Speeltoestellen
Verspreid over het terrein zijn diverse speeltoestellen en zandbakken aanwezig. Op de plattegrond zijn deze aangegeven.
Auto
Je kan je auto bij je eigen kampeerplaats parkeren. Voor elke kampeerplaats geldt: max. een auto per kampeerplaats. Extra auto’s kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats buiten de slagboom.
Huisdier
Huisdieren zijn (tegen betaling) welkom op de tentkampeerplaatsen.

RCN Vakantieparken in Nederland. Schitterend gelegen op unieke locaties in Nederland. Op de RCN Vakantieparken in Nederland geniet je van een heerlijke vakantie op de mooiste plekjes midden in de natuur. Boek een vakantie bij een van onze bungalowparken in Nederland of kampeervakantie in het bos, aan het water of aan het breedste zandstrand van Nederland. En geen bijkomstigheid, onze parken zijn uitermate kindvriendelijk met verschillende activiteiten en sportmogelijkheden. De RCN vakantieparken in Nederland hebben veel speelgelegenheden waaronder sommigen zelfs een speelparadijs.

Bekijk hier alle vakanties van RCN.nl of alle vakanties naar DwingelooDrenthe

Bron: RCN.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie