Meppen – Meppen – Drenthe

Meppen – Meppen – Drenthe

(Update Februari 2024)

Een familievakantie die iedereen zich nog lang zal herinneren.

Geniet van een heerlijke vakantie op Bungalowpark de Bronzen Emmer midden in het bos tussen drie prachtige natuurgebieden in Drenthe. Het park ligt aan de rand van het mooie dorp Meppen. Een rustige, groene omgeving met vriendelijke mensen die voor u klaar staan, de Drentse warmte is hier vanzelfsprekend! Naast de receptie biedt het prachtige park u ook een bistro, een overdekt zwembad voor zwemplezier voor jong en oud, een manege en een grote speeltuin met voetbalveld, trampoline en nog veel meer.

Het mooie houten huis is rustig gelegen, omgeven door bomen en struiken en u zult zich thuis voelen zodra u het huis betreedt. Bij de inrichting is niets gespaard en u zult met uw geliefden graag tijd doorbrengen in de open woonkamer waar gekookt, gespeeld en ontspannen wordt. Een overdekt terras biedt ook een mooie plek om in de frisse lucht van uw favoriete maaltijden te genieten en de activiteiten en excursies voor de komende dag te bespreken.

Door wat het park te bieden heeft, zullen u en uw gezin zich nooit vervelen en kunt u elke dag zelf bepalen wat u gaat doen. Als paardenliefhebber kunt u te paard de groene natuur verkennen, rijdend door bossen, weilanden en velden. Ook golfers vinden op enkele kilometers afstand de ideale plek om hun hobby uit te oefenen. Verder kunt u uw dagen ook ontspannen doorbrengen, want u hoeft het parkterrein niet te verlaten, waar u kunt sporten en plezier maken.

Als u de omgeving wilt verkennen, kunt u direct vanuit het huis naar een van de drie natuurgebieden lopen. Aan de ene kant is er het Mepperdennenwald met echte jeneverbesbossen. Aan de andere kant ligt het stroomgebied van de Geeser met een grote verscheidenheid aan vogels. Vervolgens vindt u het Mantingerzand, een uniek stukje natuur met prachtige wandelroutes. In de omgeving ziet u bossen, hunebedden, heide met schaapskuddes, oude groene dorpjes als Meppen, Gees en Alt-Aalden, ateliers, musea en restaurants. En wilt u eens wat anders? Dan bent u zo in Wildlands Adventure Zoo of Orvelte Museum Village. Maar ook moderne steden als Emmen en Assen voor een heerlijk dagje winkelen zijn dichtbij.

Breng een ontspannen gezinsvakantie door op vakantiepark Bronzen Emmer.

Accomodatie: Meppen
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Meppen
Provincie: Drenthe
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in MeppenDrenthe

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie